(ВИДЕО) УЧИТЕЉ ДУШАН ГРАШИЋ ПРЕДСТАВИО СВОЈ РАД НА САБОРУ УЧИТЕЉА

Рад учитеља Душана Грашића „Онлајн приредба поводом Дана школе“ изабран je на Конкурсу за примере добре учитељске праксе.

Конкурс је расписан поводом одржавања Саборa учитеља Србије „Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава“ за 2020. годину.
Специфична ситуација у којој је рађена „Онлајн приредба поводом Дана школе“ показује способност креативаца да се прилагоде и понуде квалитет у свакој ситуацији. 28. новембра 2020. реализован је онлајн Сабор учитеља на коме je свој рад презентовао учитељ Душан Грашић из ОШ „Олга Милошевић“.
Модератор Сабора, Ана Младеновић, овако је најавила презентацију: „Да је све могуће реализовати, чак и у потпуно другачијим околностима, показао нам је колега Душан Грашић, који је у својој школи ујединио све…наставнике, ученике. Подстакао их је, покренуо. Са свима њима припремио и обележио Дан школе у изузетно тешким условима за све нас.“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ucitelj-dusan-grasic-predstavio-svoj-rad-na-saboru-ucitelja/