Početna » УЧИТЕЉИЦА МЕРИМА ЂОРЂЕВИЋ И НАСТАВНИЦА МАРИЈА РИСТИВОЈЕВИЋ ИЗ ОШ „МИЛИЈА РАКИЋ“ НАГРАЂЕНЕ НА КОНКУРСИМА

УЧИТЕЉИЦА МЕРИМА ЂОРЂЕВИЋ И НАСТАВНИЦА МАРИЈА РИСТИВОЈЕВИЋ ИЗ ОШ „МИЛИЈА РАКИЋ“ НАГРАЂЕНЕ НА КОНКУРСИМА

од Паланка данас
0 Коментар
На недавно одржаном конкурсу „Инклузија у савременом образовању” издавачке куће БИГЗ, учитељица Мерима Ђорђевић из ОШ „Милија Ракић” из Церовца, освојила је другу награду.

Свечана додела награда организована је на Међународном сајму књига у Београду на штанду издавачке куће БИГЗ. Поред дипломе, добијена су наставна средства за рад, као и одређена литература „Инклузија”.
Издавачка кућа „Едука” организовала је конкурс „Час за углед 8” за најбоље иновативне припреме угледних часова. Две припреме часова за углед наставнице српског језика Марије Ристивојевић из ОШ „Милија Ракић” издвојиле су се својим квалитетом и креативношћу и обе припреме објављене су у Зборнику радова, као пример добре праксе.
Промоција овог Зборника одржана је на Међународном сајму књига у Београду, где је присутним колегама и организаторима, наставница Марија Ристивојевић представила своје радове.
Овом приликом честитамо Мерими Ђорђевић и Марији Ристивојевић и желимо пуно успеха у даљем раду.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept