УХАПШЕНИ РОДИТЕЉИ ЗБОГ ПОДВОЂЕЊА МАЛОЛЕТНЕ ЋЕРКЕ У ПАЛАНЦИ

Смедеревска полиција је ухапсила Т. М (46) и И. М. (38) из Смедеревске Паланке због сумње да су своју малолетну ћерку М.М. (16) подводили нудећи сексуалне услуге у Паланци и под Плавим мостом у Београду, како би намиривали кафанске и кућне дугове преноси Политика.

Због обљубе над малолетницом приведени су и  П. С. ( 32), В. З. (46), З. Ђ. (43) и Д. Ј. (54), из Паланке а поступак се води и против М. П. (22). Сви они су у више наврата сексуално искоришћавали девојчицу наплаћујући дугове родитеља на тај начин.

 Малолетна М.М. је имала тринаест година када је почела њена агонија, наводи Политика. Била је приморана да пружа сексуалне услуге како би намирила потребе родитеља за храном, алкохолом, цигаретама… Обљуба над њом се догађала у родитељској кући, комшилуку а касније у једној напуштеној кући.  

Поред тога отац ју је колима возио под Плави мост у Београду (стециште проституције) где је чекао у колима док се она продавала за  максимално 1000 динара. Уколико се противила батинама би је приморавао на секс.

Цео случај су открили радници Центра за социјални рад, који су обилазећи једну породицу случајно ту затекли несрећну М.М. која је решила у том тренутку да им све исприча о својој агонији која траје од њене тринаесте године живота. Одмах су алармиране све надлежне службе а жртва је смештена у хранитељску породицу.

Родитељи нису негирали наводе из оптужбе ни једног тренутка а казна која им следи је пет до петнаест година затвора, док за кориснике услуга следи казна од једне до осам година. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uhapseni-roditelji-zbog-podvodjenja-maloletne-cerke-u-palanci/