УЈАК ХТЕО ДЕСЕТОГОДИШЊОЈ СЕСТРИЧИНИ ДА НАПРАВИ ДЕТЕ

Мештани села код Велике Плане су у шоку због хапшења З. А. (33), који се је осумњичен да је у петак покушао да силује сестричину (10) како би му родила дете! Међутим, престрашена девојчица је покушала да побегне од ујака-манијака и све пријави својој мајци и баки, које су одмах позвале полицију и ухапсила манијака, сазнаје “Ало!”.

Kако сазнајемо, кобног дана ујак је дошао у посету код своје старије сестре а сестричину је намамио под изговором да се игра с његовим псом Медом.- Увео ју је у кућу, скинуо се и рекао јој: “Да ли знаш шта сад следи?”. Девојчица га је молила да је остави на миру, а онда му рекла да код себе има мобилни и да ће у помоћ позвати полицију. Затим је искористила тренутак његове збуњености и побегла. Плачући је одмах све река све шокираној мајци и баки – прича извро “Ало!”.

Девојчицина мајка која је још увек у шоку и страху, објаснила је шта се тог кобног дана дешавало.

– Тачни је је мој рођени брат, о коме сам водила ручуна, кувала му, прала га, хтео је да ми силује млађу ћерку! Све то ми је признао кроз осмех, тврдећи да је с њом хтео да заснује породицу, то јест да има. Он је болестан и за њега у животу више не желим да чујем! Мртав је за мене и надам се да скоро из затвора неће изаћи, због моје а и друге деце- кроз сузе прича девојчицина мајка.

Она каже да су њена деца су често одлазила у ујакову кућу и никада до сад није било некаквог ружног наговештаја, да ће им наудити.- Тог дана сам отишла до лекара и око 14 сати ме је позвала ћерка и испричала ми шта се догодило. Одмах сам долетела и право отишла до његове куће. Питала сам га шта то уради да ли је нормалан, на шта ми је одговорио да уђем и да ће ми све објаснити. Рекао ми: “Сестро, знаш ли како се праве деца? Хтео сам са малом да заснујем породицу.” Полудела сам и рекла сам му да није нормалан и да сам га пријавила полицији. Дошло ми је да га убијем, али сам се сабрала и отишла кући. Убрзо је дошао за мном, и покушао да каже како је хтео да има породицу. Kада су га виделе моје ћерке, а старија је зграбила нож из страха. Моја свекрва га је упитала да ли је свестан својох посупака, на шта је он кроз осмех рекао да у томе нема ништа лоше и да се тако праве деца! – рекла нам је шокирана мајка девојлице.

Мајка девојчице наводи да је убрзо стигла полиција која је њеном брату ставила лисице на руке.

– Он је и полицајцима све признао. Рекао им да је ћерки наредио да седне у фотељу а потом се скинуо до доњег веша и питао је да ли зна шта сад следи. Он ми је брат али је болестан. Треба да се лечи и никако овамо након тога не долази. Ово нема нигде. Тако ми ми се захваљује што сам о њему бринула. Остао је сам сви су га откачили и од како је остао без посла, мој супруг и ја смо водили рачуна о њему. Да јој је, не дао Бог нешто урадио, не би се либила да га убијем – испричала нам је мајка десетогодишње девојчице.

Извоер:Ало

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ujak-hteo-desetogodisnjoj-sestricini-da-napravi-dete/