УКЛАЊАЊЕМ ДРВОРЕДА ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ УЛИЦА КРОЗ ПАЛАНКУ

У оквиру радова на реконструкцији регионалног пута Смедеревска Паланка-Велика Плана, данас су почели и радови кроз Паланку у дужини од 3,5 км који обухватају деоницу од Кисељака до Цекића брда.

Радови су кренули уклањањем старог дрвореда у улици Првог српског устанка код школе ХИМ, који ће бити замењен новим стаблима након асфалтирања ове деонице. Тротари и дрвореди биће урађени и у улицама Јозефа Шулца, Ђоке Павловића, Француској и Главашевој.

Саобраћајни инспектор је издао налог за затварање улице Ђоке Павловића и Првог српског устанка од раскрснице са Кнезом Милоша и саобраћај би требало да се одвиај улицом Вука Караџића. Међутим како смо се уверили на лицу места улица од јутрос није била још увек затворена већ је само део где се секу стабла ограђен и једна трака је затворена тако да се саобраћај и даље одвијао овом трасом. Докле ће тако бити сазнаћемо када се постави саобраћајна сигнализација за преусмеравање саобраћаја.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uklanjanjem-drvoreda-poceli-radovi-na-rekonstrukciji-ulica-kroz-palanku/

2 comments

  • Toplica Pintorovic on 18/09/2019 at 17:28

  Nema sada ivana gajica gaje da organizuje protest. Zasto?! Zato sto ima fotelju

   • ivan on 19/09/2019 at 10:39

   Da li je Ivan organizovao ili ne to ne znam .
   Znam de su u protestima bili samo žuti ili ono što naginju ka njima(Lopovčevski,Verka,Trša,Višnja…)a njihovi predstavnici u Opštinskom parlamentu su tebe postavili na vlast,nemoj molim te samo da demantuješ to a ako demantuješ kaži onda kojih 25 je glasalo za tebe po imence .

Komentari su onemogućeni.