Početna » УЛАГАЊЕ У БУДУЋНОСТ

УЛАГАЊЕ У БУДУЋНОСТ

Свака нова школска година представља ново поглавље, нову причу и један нови почетак. Због тога се трудимо да сваки септембар дочекамо  са новитетима у школи. Вредно се радило током лета да би осавременили школске просторије и да би ОШ „Олга Милошевић” учинили још бољом.Уз несебичну подршку наших пријатеља и локалне самоуправе успели смо да реновирамо школску кухињу, да направимо нови рачунарски кабинет, да направимо тоалет прилагођен особама са инвалидитетом и да у целој школи поставимо нове гелендере опремљене лифтом.

Реновирање кухиње и рачунарског кабинета помогли су Општина Смедеревска Паланка, Кроношпан, Владимир Арсић, Јелић пласт, Бобан Јелић, Водовод СП, Лазар Рашковић, Милица Марковић, ММ тим, Иван Милошевић, стовариште Савић, Милош Стевановић, Миодраг Лазић, Небојша Дубоњац и Ненад Симуновски. Кроз пројекат Побољшавање приступачности јавним установама за особе са инвалидитетом, који реализује делегација Европске уније у Србији, опремили смо тоалет за особе са инвалидитетом и обезбедили им лифт. Верујемо да ће наша улагања допринети остваривању једнаких услова за живот и школовање за све наше ученике и да ћемо свима послати важну поруку о једнакости.

ОШ „Олга Милошевић”You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept