„УМЕТНОШЋУ ПОБЕЂУЈЕМО НАСИЉЕ“ ПОРУЧУЈУ ИЗ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

Превенција насиља је једна од битних тема којој посвећују пажњу у ОШ „Олга Милошевић” као и у подручним школама ове образовне установе.

”Превенција насиља је једна од најважнијих тема на којој активно радимо и веома је значајно што су ученици препознали важност проблема на који могу да наиђу и осмислили начине како да се са њим боре. Тим поводом позоришна група наше школе „Патуљци“ посетили су подручне школе у Придворицама и Водицама и својим већ познатим скечом „Уметношћу побеђујемо насиље“ представили се најмлађима. Ученици су наишли на топло гостопримство учитеља и ђака и дивно се провели. Након скеча разговарали су о насиљу, о поукама које носи скеч и начинима да се насиље међу другарима спречи. Иако су мали, ученици су веома зрело говорили о овој јако важној теми и пријатно изненадили глумце.
Надамо се да ће наши ученици наставити да негују своју љубав према уметности и урадити још много заједничких пројеката.”

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/umetnoscu-pobedjujemo-nasilje-porucuju-iz-os-olga-milosevic/