Početna » УПОЗОРЕЊЕ „ПУТЕВА СРБИЈЕ“: ВОЗИТЕ ПАЖЉИВО, ЗА ВИКЕНД НАЈАВЉЕНЕ ОБИЛНИЈЕ ПАДАВИНЕ

УПОЗОРЕЊЕ „ПУТЕВА СРБИЈЕ“: ВОЗИТЕ ПАЖЉИВО, ЗА ВИКЕНД НАЈАВЉЕНЕ ОБИЛНИЈЕ ПАДАВИНЕ

„Путеви Србије“ апелују да учесници у саобраћају буду посебно опрезни приликом вожње од петка, 18. новембра до понедељка, 21. новембра, јер се према прогнози очекују обилније падавине широм Србије.

Републички хитрометеоролошки завод наводи да се већа количина кише у петак и суботу најпре очекује у северној, западној и централној Србији, док ће се у недељу и у понедељак зона интензивних падавина изместити на југ и исток земље.

Према упозорењу, очекује се да укупна количина кише за четири дана у Војводини достигне од 20 до 40 мм, а у осталим крајевима од 40 до 70 мм, у западној и југозападној Србији, као и у региону Поморавља и Хомољских планина локално и више. „Возачима саветујемо да возе пажљиво, поштују ограничења брзине, као и да прилагоде брзину кретања условима на путу“, кажу у „Путевима Србије“.
Измене у саобраћају због радова на деоницама појединих путних праваца

Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци-петља Београд, у оба смера, радови на постављању вертикалне саобраћајне сигнализације до 19. новембра од 8 до 16 часова.

За саобраћај је затворена возна и зауставна трака, а саобраћај се одвија претицајном траком.

Инђија – Стара Пазова, продужетак обуставе саобраћаја због радова на рехабилитацији пута до 30. новембра. Алтернативни путни правац: центар Инђије – Љуково – Путинци и Путници – Голубинци – Стара Пазова.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept