Početna » УПРАВО СЕ ОГЛАСИО ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Важне информације за све пензионере у Србији

УПРАВО СЕ ОГЛАСИО ДИРЕКТОР ПИО ФОНДА: Важне информације за све пензионере у Србији

Реља Огњеновић је сада обавестио пензионере о електронском сервису

Директор ПИО фонда се огласио на свом Инстаграм налогу и објавио важне вести за све пензионере у Србији.Да подсетимо, пре неки дан су из ПИО фонда стигле битне информације које се тичу самосталне уплате доприноса за пензију, а битно је за све грађане.

Реља Огњеновић је сада обавестио пензионере о електронском сервису и како најлакше да се провере подаци о уплаћеним доприносима.

Напредни електронски сервиси Фонда ПИО “Мој стаж и моја пензија” и “е-Калкулатор”, намењени су грађанима који желе да се информишу о стажу осигурања или да добију оквирну пројекцију висине будуће пензије и за коришћење ових сервиса неопходно је да имају еИД број грађана.

За осигуранике који немају еИД грађана, на сајту Фонда ПИО доступан је електронски сервис „Увид у податке матичне евиденције“, за чије коришћење је неопходан само ПИН код.

Уз ПИН код, који се добија на шалтерима Фонда, једним одласком у било коју филијалу или службу филијале, грађани могу неограничени број пута да приступе личним подацима у бази матичне евиденције и провере да ли су их послодавци уредно пријавили и одјавили, да ли и колико стажа осигурања имају евидентирано по годинама, као и износе зарада и доприноса за ПИО.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept