УРУЧЕНИ НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ ИЗ ХРАНИТЕЉСКИХ ПОРОДИЦА

Фондација Новак Ђоковић данас је, на свечаној додели у Центру за културу Смедерево, уручила 185 новогодишњих пакетића малишанима из хранитељских породица са територије Милошевца, Велике Плане, Смедеревске Паланке и Смедерева.

Поклони за децу узраста од једне до 10 година и ове године обезбеђени су захваљујући несебичној помоћи партнера из компанија Kосили, Аqва Вива, Ернст & Yоунг и Цхипс wаy, новосадског БИГ шопинг центра, затим издавачке куће Пчелица, док су одржавање и организацију доделе пакетића подржали Центар за културу Смедерево, Гебрудер Wеисс и Ласта.

Марко Kовачевић, пројектни менаџер у Фондацији Новак Ђоковић, подсетио је да су празници време када свој нашој деци треба да пружимо посебну пажњу.Ове године, осим радионица, друштвених игара, музике и фотографисања са Деда Мразом и пакетићима, организоване су и две представе, у изведби Чича Мишиног позоришта и Студија за анимацију деце Чигра, тако да су сви малишани, без обзира на узраст, пођеднако уживали и радовали се, а широки осмеси нису силазили са њихових лица.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uruceni-novogodisnji-paketici-deci-iz-hraniteljskih-porodica/