УСКОРО ЈАСНИЈИ РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ

Електропривреда Србије најавила је данас да ће од 2019. године почети да ради нови кориснички центар за потрошаче и да ће почети увођење новог билинг система са још јаснијим рачунима за струју.

Директор за снабдевање електричном енергијом у ЕПС-у Радован Станић, на Сајму заштите животне средине и природних ресурса, рекао је да ЕПС увек у први план ставља потрошача.

„Циљ је још боља и бржа комуникација са потрошачима и њихово боље информисање увођењем нових технологија“, навео је Станић.

ЕПС би наредне године требало и за грађане да уведе доставу рачуна за струју електронским путем, како би што више смањио папирологију.

Како је рекао Станић, ЕПС ће већ од Нове године бити у прилици да омогући нови ниво сервиса и јединствени приступ рекламацијама и жалбама купаца.

„Надам се да ћемо, такође, у следећој години омогућити потрошачима увид у рачун на лакши и поузданији начин, који ће омогућити и електронско плаћање“, навео је он.

ЕПС је већ увео доставу рачуна електронским путем за комерцијалне купце, односно на мејл адресе, а идуће године ће то омогућити и потрошачима на загарантованом снабдевању односно грађанима.

Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uskoro-jasniji-racuni-za-struju/