УСПЕШАН НАСТУП ОРИЈЕНТИРАЦА „ЈАСЕНИЦЕ“ НА РАЈЦУ И РАВНОЈ ГОРИ

У суботу и недељу ,15 и 16 маја на теренима Рајца и Равне Горе одржано је такмичење Меморијал чика Душка Јовановића а у оквиру кога је одржано и појединачно првенство Србије на Средњим дистанцама(Субота) као и 5 коло лиге Србије у оријентирингу (недеља) на коме је узело учешће и 25 чланова ПОСK Јасеница .
На појединачном првенству Србије у категорији девојчица до 16 год тријумфовала је наша чланица Дуња Букумирић и освојила титулу првака Србије на средњој дистанци за 2021 год и тиме потврдила успешну сезону и саму кандидатуру за национални дрес..
Такође одлично треће место је заузела и наша такмичарка Анђелина Рудеж у категорији девојчица до 14 год .


Одличан наступ је имао и млади Никола Талијан у најјачој мушкој сениорској категорији који је заузео одлично 14 место и тиме наставио серију добрих наступа у овој години.
Другог дана у 6 колу лиге Србије на Равној Гори ,Никола Талијан је у трци за светску ранг листу заузео одлично 6 место и тиме потврдио пласман од претходног дана!
Бриљирала је и Дуња Букумирић која је и у 5 колу лиге Србије победила и освојила и укупно прво место!
У категорији девојчица до 14 год другог дана је победила и Анђелина Рудеж и тиме освојила и друго место у укупном пласману на меморијалу!
Такође добре резултате су постигли и ветерани ПОСK Јасенице тако да све у свему можемо рећи да смо имали још један добар такмичарски наступ!

ПОСК Јасеница

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uspesan-nastup-orijentiraca-jasenice-na-rajcu-i-ravnoj-gori/

1 comment

    • POSK Jasenica on 20/05/2021 at 12:07

    Zoran Milovanović Šilja bi trebao svoju medalju da da na aukciju, kako bi sakupio novac koji duguje planinarima POSK Jsaenica.

Komentari su onemogućeni.