УСПЕШАН НАСТУП ОРИЈЕНТИРАЦА ЈАСЕНИЦЕ У МАЂАРСКОЈ

Сезона оријентиринга у Србији полако јењава па су такмичари ПОСK Јасеница узели учешће на такмичењу у Мађарској, тачније на теренима јужне Мађарске и то 9 такмичара на традиционалном такмичењу Борока куп !

Уз учешће више од 450 такмичара по кишном времену а на веома захтевним теренима наши такмичари су постигли врло добре резултате,посебно се мисли на млађе такмичаре који су у потпуности оправдали поверење!

Миљана Марковић је у категорији девојчица до 14 год укупно после 2 дана заузела одлично 8 место у конкуренцији од 26 такмичарки,док је Букумирић Дуња заузела исто тако добро 13 место!
У конкуренцији дечака до 14 год Марко Марковић је заузео добро 15 место у укупном пласману,док је Никола Талијан заузео 16 место у категорији дечака до 16 год уз одличан резултат другог дана када истрчао вероватно своју најбољу трку у 2019 год са заостатком мањим од 10 мин на стази од 6,4 км уз време од 59 мин .

Ту такође требамо да истакнемо и два добра резултата наших такмичара у ветеранским категоријама где је Иван Букумирић у категорији ветерана заузео прво место у категорији М21Ц као и треће место Татјане Љубисављевић у категорији жена Ж21Ц

ПОСК Јасеница

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uspesan-nastup-orijentiraca-jasenice-u-madjarskoj/