УСПЕШАН НАСТУП ПАЛАНАЧКОГ ДРУШТВА УЧИТЕЉА НА УЧИТЕЉИЈАДИ У ОХРИДУ

На шестој Учитељијади СУРС коју је организовало Друштво учитеља Ниш  у Охриду  20. – 21. септембра 2019. учествовало је1056 учитеља из 36 градова међу којима и Друштво учитеља Смедеревске Паланке са својих 14 чланова.

Екипа ДУСП такмичила се у шест дисциплина и већ традиционално постигла изузетан успех

ОДБОЈКА – мешовита екипа – 1.место

МАЛИ ФУДБАЛ – мешовита екипа – 2. Место

ПЛИВАЊЕ – мушкарци – 3. Место

БАСКЕТ 3 на 3 – мешовито – 4. Место

ПЛИВАЊЕ – жене – 5. место

 Још је већи успех то што су наши учитељи доминирали у екипним спортовима иако је екипа малобројна. Сви су дали допринос у више спортова, и у погледу посвећености, фер плеја и друштвености на најбољи начин представили себе, своју професију, своје школе,  своје удружење и свој град у најширем смислу.

М. Маринковић

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uspesan-nastup-palanackog-drustva-ucitelja-na-uciteljijadi-u-ohridu/

2 comments

    • Винко on 27/09/2019 at 19:45

    Годинама пратим рад Друштва учитеља и као родитељ и као члан Школског одбора једне од градских школа. Ово је само наставак успешног презентовања наше општине у земљи и шире. Нисмо ни свесни какво благо имамо. Додатну вредност има и чињеница да све активности сами финансирају. Велико браво за наше учитеље! Винко

    • Mile lov on 27/09/2019 at 11:07

    Ovo je primer kakav predivni ugled imamo naših divnih učitelja. Ovo je život čast i ugled,a ne tamo neka farma i parovi.Dragi učitelji hvala Vam na svemu.

Komentari su onemogućeni.