УСПЕШАН ВИКЕНД ЗА ОРИЈЕНТИРЦЕ ЈАСЕНИЦЕ И РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ СРБИЈЕ

На теренима Петроварадина, Врдника и Новог Сада од 08-10.10.2021 год одржано је Медитеранско првенство у оријентирингу где је боје наше земље, као члан репрезентативне селекције Србије, бранио и члан OK Јасеница Никола Талијан, који је постигао изузетан резултат у мешовитој јуниорској штафети где је са још троје чланова нашег тима, освојио одлично друго место иза репрезентације Шпаније, а треће место је заузео млади тим Турске!


У укупном збиру репрезентација Србије је освојила треће место иза репрезентација Шпаније и Турске!
Никола Талијан је и данас на спринт трци у Новом Саду заузео одлично четврто место са малим заостатком за најбољим у категорији јуниора..
У склопу Медитеранског првенства одржано је и такмичење Србија опен а то је уједно било и коло лиге Србије и то 09.10 на Врдничкој Kули где су наши такмичари освојили четири друга места у својим категоријама и ту треба истаћи добар резултат посебно јуче по изузетно тешком времену Дуње Букумирић у категорији девојчица до 16 год, као и Анђелине Рудеж која је укупно заузела друго место!
Раде Павловић и Нина Павловић су Такође заузели друга места у својим категоријама..

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uspesan-vikend-za-orijentirce-jasenice-i-reprezentaciju-srbije/