УСПЕШНО ОКОНЧАН РАД РУКОМЕТНЕ СЕКЦИЈЕ ОШ „РАДОМИР ЛАЗИЋ“ ИЗ АЗАЊЕ

У недељу, 9. јуна 2019. у Пожаревцу, одржан је завршни турнир мини рукомета у организацији Рукометног Савеза Подунавског и Браничевског округа под покровитељством Рукометног Савеза Србије.

На рукометном терену и око њега било је 400 учесника, 18 екипа у мушкој и 15 екипа у женској категорији. Рукометаши секције ОШ „Радомир Лазић“ су на најбољи начин промовисали име своје школе. Посебно смо поносни што смо се ове школске године, као једина школска секција нашли у друштву рукометаша и рукометашица из Рукометних клубова Смедеревске Паланке, Лозовика, Смедерева, Петровца на Млави, Крагујевца, Костолца, Великог Градишта, Радинца и Пожаревца. Учили смо и “крали“ од њих, али и показали оно што ми знамо, па смо задобили  бројне позитивне критике, а и савете за наредни период. Иако су се деца из недеље у недељу међусобно надметала, резултат се није бележио, а да ова сезона свима остане трајно у сећању, организатор је свим учесницима доделио медаље. Тако су сви награђени за своје умеће, труд и залагање.

Овом приликом се захваљујемо челницима Рукометног Савеза Подунавског и Браничевског округа и Рукоменом Савезу Србије који су нас позвали и омоћили нам да учествујемо на турнирима мини рукомета и да се чује за наше рукометаше и ван нашег села.

Овим наступом наших рукометаша, завршили смо овогодишњи рад наше секције и још једном велико хвала родитељима и школи, који су нас бодрили и финансијски помагали.

ОШ „Радомир Лазић“ Азања

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uspesno-okoncan-rad-rukometne-sekcije-os-radomir-lazic-iz-azanje/