УТВРЂЕНА ЦЕНА КВАДРАТНОГ МЕТРА НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ПОРЕЗА НА ИМОВИНУ ЗА 2017 ГОДИНУ У ПАЛАНЦИ

palanka-iz-aviona-centar-2Општинско веће је на последњој седници одржаној 25. новембра донело Одлуку о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2017 годину на територији општине Смедеревска Паланка.

На територији општине Смедеревска Паланка одређено је четири зоне за одређивање пореза на имовину, у зависности од комуналне опремљености и опремљености јавним објектима, саобраћајној повезаности са централним деловима општине Смедеревска Паланка, односно са радним зонама и другим садржајима у насељу.

Просечне цене квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2017 годину  на територији општине Смедеревска Паланка погледајте у табели испод:

porez-za-2017

Одлука ступа на снагу од осмог дана објављивања у Међуопштинском службеном листу а примењиваће се од 1. јануара 2017 године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/utvrdjena-cena-kvadratnog-metra-nepokretnosti-za-utvrdjivanje-poreza-na-imovinu-za-2017-godinu-u-palanci/