УЗ ПОМОЋ ЉУДИ ДОБРЕ ВОЉЕ У ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ СВЕ БОЉИ УСЛОВИ ЗА РАД

У фокусу рада у ОШ „Олга Милошевић“ је ученик, његове потребе и образовање и зато се сви у школи труде да боравак у њој буде пријатан и сигуран. Епитети „пријатан“ и „сигуран“ су огледало НАШЕ УЧИОНИЦЕ НА ОТВОРЕНОМ.

Без јасне намере да буде центар свих састанака у школи, зелена учионица је у доба корона вируса постала „сигуран кутак“ за одржавање наставних и ваннаставних активности.
Ова зелена оаза не би постојала да није било финансијске подршке компанија Гоша „ФОМ“, НЕСАМ , ММM МЕТКОМЕРЦ, Расадник „Зелена визија“ , ДМ инвест, ДОО Робинс и физичких лица Богољуба Јанаћковића и Јоване Кривокуће. Посебну захвалност за набавку грађевинског материјала дугујемо др Слађану Аџићу, председнику Савета родитеља наше школе.
Поред учионице на отвореном, први септембар су спремно дочекале и учионице за прваке. Оне су реновиране, а посебна пажња је посвећена техничкој опремљености, јер непрестано развијање дигиталних компетенција доводи до флексибилног и безбедног унапређивања процеса наставе и учења. Извођење ових радова не би било могуће без помоћи локалне самоуправе Општине Смедеревска Паланка.
Овом приликом желимо да се захвалимо свим људима добре воље који су помогли да наша школа и ове године спремно дочека и обрадује све ученике и запослене.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uz-pomoc-ljudi-dobre-volje-u-os-olga-milosevic-sve-bolji-uslovi-za-rad/

1 comment

  1. Blago njima. Brvo.Bravo i za skolu Vuk . Skola Vuk je dobila boravak,ali su wc ocajni.Uradite nesto…..

Komentari su onemogućeni.