„УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“ ПРВО ИЗВЛАЧЕЊЕ СУТРА-СУБОТА 11. МАРТ

Прво извлачење награда у оквиру наградне игре „Узми рачун и победи“ биће одржано у суботу, 11. марта, саопштило је Министарство државне управе и локалне самоуправе.

Предвиђено је извлачење 177 награда у директном телевизијском преносу на Првом програму РТС, са почетком у 17.45 часова.

Међу наградама су двособан стан у Београду, у браће Јерковић-Падина, 12 аутомобила „фијат 500л“, четвородневно путовање у Париз за две особе и картама за један меч Ролан Гароса, два путовања у Грчку за две особе.

Извлачење свих награда надзираће петочлана Комисија наградне игре.

У првом извлачењу моћи ће да учествују само фискални рачуни и слипови који су пристигли на адресу наведену на наменској коверти до 10. марта до 23 часа и 59 минута.

Коверте које су благовремено стигле на тражену адресу и нису извучене, учествују у наредним извлачењима, која су заказана за 18, 25. и 31. март и грађани могу да шаљу додатне коверте све до 30. марта.

Списак добитника биће објављен у дневном листу “Политика“, три дана након сваког извлачења, као и на интернет страници наградне игре, интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе и интернет страници РТС-а.

Укупна вредност наградног фонда износи 135.344.181,46 динара, са урачунатим порезом на додату вредност.

Извлачење осталих награда такође ће бити обављено у студију РТС-а и биће преношено путем ливе стреам-а.

Међу осталим наградама су: одмор у хотелу на Старој планини за две особе (седам дана), одмор на Златибору за две особе (четири дана), 12 преносивих рачунара Леново, 12 фрижидера Горење, по 25 мобилних телефона, таблета и телевизора Тесла, седам веш машина Горење, три веш машина Беко, две машине за судове Беко, седам машина за судове Горење, 25 микроталасних пећница Горење, 25 блендера “Браун“, три ваучера за куповину робе у продајним објектима Гомекс, у вредности од 20.000 динара, полиса животног осигурања “Сојиете женерал“.

О томе колико је борба против сиве економије важна, најбоље говори процена да је због сиве економије буџет Србије годишње ускраћен за око 3 милијарде евра односно 8 милиона евра дневно, што значи да непоштени бизнисмени и учесници у шверцу од сваког грађанина Србије узму једну просечну плату годишње.

„Овај новац био би довољан да свака општина у Србији добије нови дом здравља, да се реконструишу и опреме све опште и специјалне болнице, финансирају плате ватрогасаца, полицајаца и лекара и да остане још новца за смањивање дефицита буџета. Важно је рећи да је наградна игра само једна од 68 мера из Националног програма за сузбијање сиве економије“, рекла је министарка Ана Брнабић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/uzmi-racun-i-pobedi-prvo-izvlacenje-sutra-subota-11-mart/