ВАНДАЛИ ПОЛУПАЛИ СТАКЛА НА СЛУЖБЕНОМ АУТОМОБИЛУ ОПШТИНЕ СМЕД. ПАЛАНКА

Током ноћи (петак на суботу) непознати починиоци су на паркингу испред зграде Општине Смедеревска Паланка разбили ветробранско стакло на службеном аутомобилу Фиат Пунто, власништва општинске управе. Тим поводом се огласио Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка који је на свом ФБ профилу написао:  

Поштовани суграђани,
Ноћас је на паркингу Општине См. Паланка, на само пар метара од улаза у нашу Општину и на неколико десетина метара од станице Полиције разлупан ауто Фиат Пунто који припада општинској управи.
Не могу а да останем без коментара на овакву фотографију.
Општина Смедеревска Паланка уз помоћ Владе и државе се сваког дана бори са проблемима који су наслеђени из прошлости, док у међувремену непознати починиоци, а могу слободно да кажем вандали, уништавају ово мало што нам је остало. Ноћас је уништено једно од три возила које поседујемо, и то једино које је у најбољем стању и може да се одвезе до Београда и назад. Остала два возила која имамо су више у квару, него у употреби. Нажалост немамо пара за куповину бољих и гледамо на сваки начин да ово што имамо одржавамо у животу.
Не могу да схватим да неко, колико год мрзео или се не слагао са тренутним руковотством које руководи нашом Општином на чијем сам челу ја, дозволи себи овакву слободу и овакав вандализам. Возило које је оштећено је сваки дан развозило храну народне кухиње најугроженијим грађанима наше Општине. Ово возило је сваког дана хранило преко 140 корисника народне кухиње.
Kо год да је ово урадио, без обзира да ли је политички или неки други мотив, треба да га је срамота и да се стиди. Сматрам да сви грађани наше Паланке треба да се нађу једни другима и у добру и у злу, а не да својим несавесним и бахатим понашањем уништавају и ово мало средстава за рад којима располажемо.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vandali-polupali-stakla-na-sluzbenom-automobilu-opstine-smed-palanka/

3 comments

  • Sale on 13/11/2018 at 08:27

  ajde, ajde bez kukanja. Sad vidite kako je obicnim gradjanima cija se kola redovno ostecuju tokom noci u samom centru Palanke. Lepo kod komsija u policiju, pokupite snimke sa okolnih video kamera i da se vise barabama stane na put. I ne nasedajte na price policije da ih nema dovoljno, da ne mogu svuda da stignu, da su im male plate…

  • Mikica on 12/11/2018 at 17:58

  To ste vi i uradili da bi ste imali povoda da kupite novo vozilo..

  • Miki on 12/11/2018 at 17:58

  To ste vi i uradili da bi ste imali povoda da kipite novo vozilo..

Komentari su onemogućeni.