ВАНДАЛИ РАЗВАЛИЛИ НОВУ ОГРАДУ АРХИВА „ВЕРОСЛАВА ВЕЉАШЕВИЋ“ У ПАЛАНЦИ

Ни три месеца није прошло како је постављена нова ограда око Историјског архива „Верослава Вељашевић“ у Смедеревској Паланци а вандали су већ успели да је оштете.

Непознати починиоци су на више места у ноћи 9. на 10. март, развалили ограду између архива и вртића Плави чуперак. И овај случај је пријављен полицији па се надамо да ће се починиоци открити како би надокнадили штету.

  Подсећамо да је ова ограда постављена средствима Министарство културе и информисања  која су добијена у оквиру пројекта Градови у фокусу 2020 и који је успешно реализован почетком године.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vandali-razvalili-novu-ogradu-arhiva-veroslava-veljasevic-u-palanci/

2 comments

    • Branka Simović on 11/03/2021 at 14:43

    Vandali su jutros sa groba moje majke koja je juče ukopana odneli preko 20 buketa i 20 suza cveća i rekli su mi da se to radi posle svake sahrane -ukopa ali to nikoga u ovom gradu ne interesuje strašno je doći prvo jutro i ugledati očerupan grob najmilijih 😢😢😢😢da li će neko nešto o tome napisati,reći ili preduzeti.

    • Stanovnik on 10/03/2021 at 19:25

    Postoji video nadzor na vrtiću. I njima su ispisali novu fasadu pa neka policija proveri.

Komentari su onemogućeni.