ВАША ШКОЛА-ВАШИ УЧИТЕЉИ

Основни циљ сваког родитеља је да осамостали дете и изведе га на прави пут. Тај пут саткан је од одлука које доносимо свакодневно. Неке од њих су краткотрајне и лако промењиве.

Ипак постоје и оне одлуке које значајно утичу на будућност наше деце, па их је стога и најтеже донети. Једна од важнијих прекретница је избор школе и учитеља. Свесни тога, сматрамо јако важним да вам презентујемо школу, али и наш наставни кадар како бисте ову важну одлуку донели спокојније и лакше.

Трудимо се да нашим иновацијама школу приближимо друштву, породици и родитељима и да на тај начин постанемо део ваше породице. Ове године, кроз нови спот школе, представљамо учитеље који ће узети нову генерацију првака, а са овом праксом ћемо наставити и наредних година. Захвалност за оригиналност приликом израде спота дугујемо Михајлу Јелисавчићу и Адаму Михаиловићу. Захваљујемо се и свима осталима који су допринели да овим видео материјалом школу и наше учитеље, представимо што реалније. Добро дошли у школу будућности.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vasa-skola-vasi-ucitelji/