ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА НИКОЛЕ ВУЧЕНА

Поштовани суграђани,
У име локалне самоуправе и у своје лично име честитам вам предстојеће Васкршње празнике, са жељом да их дочекате у миру, радости и здрављу у кругу ваших породица и пријатеља.
Васкрсење Христово дочекујемо са новим изазовима, пројектима и великим пословима који нас чекају у наредном периоду. Kада погледамо из себе можемо бити задовољни и поносни на нови изглед нашег града, нове улице, фабрику… Наравно потребно је још много енергије и рада за развој наше општине. Жеља нам је да у потпуности омогућимо нашим грађаним пристојан живот, да вратимо све оно што нам је годинама уназад узимано и да наш град поново буде центар индустрије, туризма и културе. У свим новим пословима и активностима имамо велику помоћ и подршку председника Републике Србије. То нам даје снагу и подстрек да наставимо даље и да остварујемо успехе.
Драги суграђани, поштовани пријатељи, радници јавних установа, предузећа и Општинске управе. Нека вам Васкршњи празници донесу мир у души, благостање и добро здравље вама и вашим породицама.
Христорс Васкрсе!

Никола Вучен председник Општине Смедеревска Паланка

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vaskrsnja-cestitka-predsednika-opstine-smederevska-palanka-nikole-vucena/