Početna » „Васпитни рад у школи у функцији развоја пожељног понашања код ученика“

„Васпитни рад у школи у функцији развоја пожељног понашања код ученика“

од Паланка данас
0 Коментар
Субота, 2. март 2024. године била је резервисана за стручно усавршавање дела колектива ОШ “ Олга Милошевић“. У Младеновцу, у Основној школи „Момчило Живојиновић“ одржан је семинар: „Васпитни рад у школи у функцији развоја пожељног понашања код ученика“.

Циљ обуке био је развијање компетенција наставника разредне и предметне наставе за планирање, реализацију и вредновање васпитног рада.

Теме које су се обрађивале су: васпитна улога школе, улога наставника и одељењског старешине у васпитном раду, сарадња одељењског старешине и одељењске заједнице са тимовима у школи, активности одељењског старешине на унапређивању рада одељењске заједнице, улога ученичких тимова и организација у васпитном раду, улога родитеља/законских заступника у васпитном раду школе и праћење и вредновање васпитног рада школе.Водитељи семинара били су Милан Јоксимовић и Драгана Петровић Косановић, просветни саветници ШУ Београд.

Семинару су присуствовали Дарко Димитријевић, директор школе, Биљана Живковић, педагог, Данијела Васић и Сања Стевановић, учитељице и наставнице Марија Милићевић Марковић и Тијана Парлић.Колико значај саме теме, толико је значила и могућност размене искуства са колегама из других школа које су такође присуствовале семинару.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept