Početna » ВАТРОГАСАЦ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ МИОДРАГ СТОЈАДИНОВИЋ ДОБИТНИК НАГРАДЕ ЗА НАЈХРАБРИЈЕГ ПОЛИЦИЈСКОГ СЛУЖБЕНИКА У 2022. ГОДИНИ

ВАТРОГАСАЦ ИЗ ВЕЛИКЕ ПЛАНЕ МИОДРАГ СТОЈАДИНОВИЋ ДОБИТНИК НАГРАДЕ ЗА НАЈХРАБРИЈЕГ ПОЛИЦИЈСКОГ СЛУЖБЕНИКА У 2022. ГОДИНИ

од Паланка данас
0 Коментар
https://youtu.be/A3sJT6hXq5M

Министарство унутрашњих послова има много припадника који својом храброшћу, залагањем и посвећеношћу заслужују да буду најхрабији и напосвећенији, али и да понесу титулу омиљеног колеге. Традиционално су награђени поносни представници својих колега.
Награда за најхрабријег полицијског службеника додељена је воднику прве класе Миодрагу Стојадиновићу, вођи ватрогасно-спасилачке групе, Ватрогасно спасилачког одељења Велика Плана, због исказане изузетне храбрости при спасавању старије жене из 20 метара дубоког бунара.


Припадник Интервентне јединице 92, млађи водник Ненад Радуловић, понео је титулу најпосвећенијег полицијског службеника који је током 2022. године привео правди 37 извршилаца кривичних дела, током патролне делатности, а пружајући помоћ другим организационим јединицама МУП-а, пронашао 30 особа за којима се трагало.

Награда за омиљеног колегу додељена је заставнику полиције Пешић Милану, млађем криминалистичком инспектору за сузбијање имовинских деликата у Полицијској управи за град Београд, за којег су колеге рекле да је изузетно савестан, поуздан и пожртвован колега великог срца, увек спреман на сарадњу и пружање помоћи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept