ВАТРОГАСЦИ ИНТЕРВЕНИСАЛИ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК У ЦЕНТРУ ПАЛАНКЕ И ГОЛОБОКУ

Вечерас око 20 часова ватрогасци у Паланци су добили дојаву да из једног стана у улици Светог Саве, зграда Партенона, на првом спрату куља дим.

Брзом интервенцијом ватрогасци су стигли на лице места и ушли у стан где су затекли тигањ на шпорету који се угљенисао и димио, док је укућанин спавао у суседној просторији. Срећом брзом интервенцијом ватрогасаца није дошло до гушења станара од дима.

Ово је била мања интервенција у односу на ону која се догодила, такође данас на Велики петак али у јутарњим часовима када су ватрогасци од 3.30 до поднева гасили пожар у Голобоку. Ово је био пожар великих размера, у питању је била једна печењара а ватра је захватила и сеник тако да су била ангажована три возила на гашењу ватре и морали су да се враћају да допуњавају возила водом.

Након вишечасовног гашења пожар је локализован, срећом није било жртава а причињена је велика материјална штета.

 

 

Преузимање делова текста или текста у целини је дозвољено, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту на www.palankadanas.com

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/vatrogasci-intervenisli-na-veliki-petak-u-centru-palanke-i-goloboku/