Početna » ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПЕНЗИОНЕРСKИМ KАРТИЦАМА: Ево где од сада можете да се ПРИЈАВИТЕ за њих!

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ У ВЕЗИ СА ПЕНЗИОНЕРСKИМ KАРТИЦАМА: Ево где од сада можете да се ПРИЈАВИТЕ за њих!

Примена Пензионерских картица почиње од 1. октобра

од Паланка данас
0 Коментар

Привредни субјекти су активни у потписивању споразума са Фондом и понуди погодности за кориснике картица, а корисници се пријављују за картице. Пријаве се раде електронски, а корисници који не могу то сами да ураде, могу да дођу у било коју организациону јединицу Фонда, а од недавно могу да се пријаве и преко Банка Поштанска штедионица.Банка Поштанска штедионица је препознала могућност да се активно укључи у пројекат Пензионерских картица Фонда ПИО и понудила опцију пријава коју би за пензионере обављали запослени у Банци, на више од 200 локација у Србији.

Пензионери који се до сада нису пријавили, а нађу се у Банци Поштанској штедионици, могу затражити од шалтерских службеника Банке да их пријаве. На овај начин поједностављен је и олакшан процес подношења захтева за Пензионерске картице.

Kако је пре два дана изјавио директор Фонда ПИО Реља Огњеновић, приликом потписивања споразума о сарадњи са апотекарским установама, од 15. марта, када је почела пријава пензионера за Пензионерске картице, до данас је у бази евидентирано преко 640.000 заинтересованих корисника, односно 40 одсто укупног броја оних који имају право да се пријаве.

– Борба за бољи живот пензионера за нас је императив и поред повећања пензија, које је обезбедила Влада Републике Србије, и на овај начин гледамо да олакшамо свакодневни живот пензионера и да они данас живе боље него што су живели јуче – рекао је директор Огњеновић.

Подсећамо кориснике да примена Пензионерских картица почиње од 1. октобра.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept