Početna » ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Појачано присуство војне полиције широм Србије

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ: Појачано присуство војне полиције широм Србије

ПОЈАЧАНО је присуство патрола војне полиције на трговима, парковима и улицама већих градова, тржним центрима, железничким станицама, Београдском сајму и другим прометним местима, а на основу закључака Савета за националну безбедност, саопштило је данас Министарство одбране (МОД).

Фото mod.gov.rs

Војска Србије, заједно са Министарством унутрашњих послова и безбедносним службама, предузима мере опреза и превентивне радње за повећање безбедности грађана, објеката и институција Републике Србије, наводи се у саопштењу МОД-а.Додаје се да је из тог разлога, присуство војне полиције у већим градовима у Србији појачано, посебно на трговима, парковима и улицама већих градова, тржним центрима, железничким станицама, Београдском сајму и другим прометним местима.

– Сигурност и безбедност грађана је приоритет, а Војска Србије остаје спремна да, у складу са Уставом, законом и одлукама државног руководства, ангажује своје снаге и средства и заједно са другим снагама безбедности осигура миран сан свих грађана Републике Србије – закључује се у саопштењу.

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept