Početna » ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ СРПСКЕ ТУРИСТЕ У ГРЧКОЈ: Критично на две популарне плаже, обавезно обратите пажњу на ову ствар

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА СВЕ СРПСКЕ ТУРИСТЕ У ГРЧКОЈ: Критично на две популарне плаже, обавезно обратите пажњу на ову ствар

НА популарним плажама "Orange Beach" и "Xenia Beach", у области Ситонија у Грчкој, забележен је пораст обијања аутомобила, упозорава се на Фејсбук страница Грчка.Инфо.

Према информацијама које су пружили румунски туристи, пре три дана је примећена особа која је отварала аутомобиле на плажи и крала ствари и новац из гепека.Осумњичена особа је истог дана пријављена да је покрала ствари из најмање два аутомобила. Уобичајено је да делују у пару, користећи ненасилне методе за отварање гепека и врата возила. Један од описаних начина је тзв. ненасилни улазак: возач изађе из аутомобила, затвори врата, притисне на даљинском кључу за закључавање и одлази. Када се врати, примети да су ствари нестале, а да нема трага обијања.

Апелује се на све туристе да буду изузетно опрезни и да предузму додатне мере сигурности како би заштитили своје вредности. Препоручује се да не остављају вредне ствари у возилима, чак ни на кратко време, и да возила буду добро закључана. Уколико примете било какво сумњиво понашање, грађани су позвани да одмах обавесте локалне власти.

Овакви инциденти подсећају туристе да буду пажљиви и да обрате пажњу на своје окружење, посебно на местима где је већа концентрација људи као што су плаже. Сигурност је приоритет, стога је важно деловати превентивно како би се избегле неугодне ситуације током летовања.

(Република)You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept