ВЕЧЕРАС ФИНАЛЕ ПЕТОГ МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПОВИЋ ПОП“, ПРВИ ПУТ НАГРАДЕ И ЗА ПУБЛИКУ

У петак увече одигране су полуфиналне утакмице након којих је турнир добио финалисте. Након жестоке и узбудљиве борбе на терену код Веслачког у завршницу такмичења су се пласирале екипе Минел Еним и Фанатик.

Они ће вечерас играти утакмицу за прво место. Програм финалне вечери петог Меморијалног турнира Зоран Поповић Поп почеће у 20,15 сати ревијалном, сада већ традиционалном утакмицом између Попових другара и Попових колега. Од 21,15 сати на програму је сусрет за треће место између екипа Сентић комерц и Урбан 86 Липе. Борба за победника овогодишњег турнира почеће у 22,15. Након такмичења уследиће додела награда, признања и захвалница од стране организатора – породице  Зорана Поповића Попа и Градског фудбалског савеза Смедерево.

Ове године организатори ће први пут наградити и публику. Три најсрећнија гледаоца финала добиће новчане награде у износу од 3000, 2000, 1000 динара, у знак захвалности за праћење турнира.
Подсећамо, ове године број екипа био је ограничен на 16,а самим тим И трајање турнира, због актуелне епидемиолошке ситуације .
Наградни фонд је 200 000 динара Новчане награде се традиционално додељују и најбољим појединцима – најбољем играчу, голману и стрелцу.
Породица Зорана Поповића Попа и Градски фудбалски савез позивају вас да будете део завршне вечери петог Меморијала.

Зоран Поповић Поп преминуо је 19. октобра 2015.године у 51.години живота, након краће и тешке болести. Готово до последњег дана, упркос болести, био је на клупи ФK Пролетер Враново, који је управо под његовом тренерском палицом тада ушао у виши ранг такмичења. Фудбалски свет није и неће заборавити Попа . Он је, дајући себе фудбалу од малих ногу па до последњих дана живота, заслужио да се управо кроз фудбал чува сећање на њега.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/veceras-finale-petog-memorijala-zoran-popovic-pop-prvi-put-nagrade-i-za-publiku/

2 comments

    • Azanjac on 27/06/2020 at 15:28

    Mole se gledaoci da dođu u što većem broju. Glavna nagrada Covid-19 i pun pansion u Beogradu

      • Pera on 27/06/2020 at 19:27

      Bravo tako je glavna nagrada Covid…

Komentari su onemogućeni.