ВЕЧЕРАС У СМЕДЕРЕВУ ФИНАЛЕ 4. МЕМОРИЈАЛА „ЗОРАН ПОПОВИЋ-ПОП“

У четвртак увече одигране су полуфиналне утакмице меморијалног турнира у малом фудбалу „Зоран Поповић- Поп“, који се одржава у Смедереву. Финалисти су екипе Сплит 2016 и Минел Еним.

Они ће се вечерас, 28. јуна, борити за титулу победника. За треће место играће екипе Залагаоница Б&амп;С и Kладионица Сокер.

Програм финалне вечери на терену код Веслачког у Смедереву почиње од 20 сати ревијалном утакмицом ветерана, екипа Попових другара и Попових колега.

Од 21 сат игра се утакмица за треће,а од 22 сата за прво место. Након тога уследиће програм доделе награда, признања и захвалница.

Наградни фонд за екипе је 300 000 динара, а новчано ће бити награђени и најбољи појединци. Првопласираној екипи припашће 200 000 динара, другопласираној 60 000,а за треће место предвиђено је 40 000.

Ораганизатори су ове године увели новину – екипа која остане на четвртој позицији добија бесплатно учешће на турниру за идућу годину.

Најбољем играчу, голману и стрелцу овогодишњег турнира Зоран Поповић Поп припашће по 5000 динара и пехари.

Пехари и захвалнице припашће и најбољим екипама, екипи за фер плеј, као и спонзорима, медијима и осталима који су помогли и дали допринос сећању на Зорана Поповића Попа, прерано преминулог тренера и фудбалера из Смедерева.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/veceras-u-smederevu-finale-4-memorijala-zoran-popovic-pop/