ВЕЛИКА ПЛАНА ОД ДАНАС ЗАБРАНИЛА СВЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРОСТОРУ

Због погоршане ситуације с коронавирусом у општини Велика Плана од данас су забрањени сви јавни скупови на отвореном простору попут вашара, сајмова, спортских манифестација и сл.

О поштовању ове наредбе стараће се инспекција и полиција стоји у саопштењу које је потписао Игор Матковић, командант Општинског штаба за ванредне ситуације и председник општине Велика Плана, а који је тим поводом рекао следеће:

Поштовани суграђани,
Да би сачували здравље становника наше општине морали смо да забранимо одржавање вашара и коњичких трка у Лозовику, као и свих турнира у малом фудбалу на територији наше општине до даљњег. Хвала вам свима што сте до сада поштовали све мере и наша општина нема велики број оболелих, заједно смо многе битке победили, тако ћемо и ову. Пошто је сутра велики празник апелујем на вас да поштујете све мере надлежних органа. Највероватније ћемо од понедељка скратити радно време угоститељских објеката. Хвала власнику Бродолома што до јесени неће радити. Не смемо сада да дозволимо да покваримо оно што смо урадили сви заједно претходних месеци. Још једном хвала свима и посебно нашим здравственим радницима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/velika-plana-zabranila-sve-manifestacije-na-otvorenom-prostoru/

2 comments

    • Slavisa on 11/07/2020 at 16:38

    Bravo predsednice. Bice jos PETROVDANA, trka i turnira.

    • Slavisa on 11/07/2020 at 16:37

    Bravo predsednic Bice jos PETROVDANA, trka i turnira.

Komentari su onemogućeni.