ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА НАГРАДНУ ИГРУ „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ 2020“

Од 15. октобра, од када су грађани Србије могли да шаљу коверте за наградну игру „Узми рачун и победи 2020“, до 4. новембра стигло је 607.500 коверата, изјавио је данас представник НАЛЕД-а Иван Радак.

Истиче да се дневни просек слања попео на више од 80.000 коверата и додаје да очекују да ће се на гомили за прво извлачење, 21. новембра, наћи више од милион коверата.

-Интересовање за наградну игру „Узми рачун и победи 2020“ је премашило сва наша очекивања-каже Радак и додаје да ће бити велика конкуренција за вредне награде.

Подсећа да су те награде у првом циклусу игре, који ће трајати од 21. новембра до 26. децембра, 30 аутомобила Фиат 500Л и шест станова у Београду.

Пет станова налазе се у насељу Земунске капије, а један у Београду на води.

Укупна вредност наградног фонда у првом циклусу такмичења је око милион евра, каже Радак.

Паралелно са такмичењем грађана у току је у и такмичење локалних самоуправа у прикупљању рачуна, додаје Радак.

Наиме, грађани слањем коверата за себе упоредо се такмиче и за своју локалну заједницу.


РЕКЛАМА:


Наградни фонд који ће поделити девет локалних самоуправа чији грађани пошаљу највише коверата је 180.000 евра, а тај новац ће се искористити за пројекте које ће грађани изабрати.

Локалне самоуправе су подељене у три категорије – мале, средње и велике, а тренутно у категорији великих, наводи Радак, воде Панчево, Кикинда и Пожаревац, у категорији средњих београдски Савски венац, Бачка Топола и Кањижа, а код малих Блаце, Димитровград и Сечањ.

-Међутим, још је дуг пут до краја такмичења и добијања награде. Апелујемо на грађане да шаљу што више фискалних рачуна и слипова како би и њихова локална заједница освојила вредну награду-рекао је Радак.

Најчешће питање које стиже на адресу Контакт центра, контакт@узмирацун.рс, наводи Радак, јесте изглед и попуњавање коверте.

Објашњава да коверта може бити било која и да не постоји одређена коверта која мора учествовати у наградној игри, битно је само да стане у поштанско сандуче.

Радак истиче да је са предње стране довољно написати „Узми рачун и победи 2020“, а за задње стране личне информације – име и презиме, адресу из личног документа и телефон.

-Све је то битно попунити како коверта не би била дисквалификована и да би добитник био успешно идентификован-каже Радак.

У коверту је, подсећа, потребно ставити најмање 10 фискалних рачуна или 10 слипова, односно потврда о плаћању картицом или инстант плаћању.

Танјуг

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/veliko-interesovanje-za-nagradnu-igru-uzmi-racun-i-pobedi-2020/