Početna » ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ДВА МИЛИОНА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ГРАДСКОГ ПЛАТОА

ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ДВА МИЛИОНА ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈУ ГРАДСКОГ ПЛАТОА

од Паланка данас
0 Коментар

Министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић и председник општине Велика Плана Игор Матковић потписали су данас уговор о расподели средстава за пројекат реконструкције платоа испред Центра за културу „Масука“ у овој локалној самоуправи, у износу од два милиона динара.Указавши на велики значај реализације поменутог пројекта за грађане Велике Плане, Мартиновић је објаснио да су додељена средства симболична помоћ, у складу са тренутним могућностима, намењена за отпочињање прве фазе реконструкције. Он је најавио даљу финансијску подршку Министарства Великој Плани за спровођење овог, али и других локалних пројеката.

Мартиновић је додао да је градски плато стециште свих дешавања једног насеља и место сусрета становништва, због чега је МДУЛС изнашло начине да грађанима Велике Плане омогући да добију модеран централни трг, те изразио уверење да ће средства бити наменски утрошена. Да подсетимо, Министарство државне управе и локалне самоуправе ове године је издвојило и 5 милиона динара за успостављање Јединственог управног места у Великој Плани, а током претходне четири године определило је више од 27 милиона динара за друге значајне пројекте.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept