ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ДВА ПРОЈЕКТА 14,8 МИЛИОНА ОД МИНИСТАРСТВА ЗА ЛОКАЛНУ САМОУПРАВУ

Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић потписао је у понедељак уговоре са 63 градоначелника и председника општина о додели укупно 490 милиона динара за реализацију 77 пројеката, који се односе на изградњу инфраструктуре, увођење е-управе или организацију културних, туристичких и спортских манифестација на локалу, као и за превенцију елементраних непогода.

Два уговора су потписана и између општине Велика Плана и Министарства државне управе и локалне самоуправе чија је вредност 14.828.753,00 динара за пројекте „Санација западног крила општине Велика Плана“ и „e – Скупштина – опремање скупштине општине Велика Плана системом за електронско гласање“.

Овом приликом Игор Матковић, председник општине Велика Плана се захвалио министру Бранку Ружићу и његовим сарадницима Бојану Стевићу, Зорану Касаловићу, Ивану Бошњаку, Ђорђу Ђоковићу, Саши Могићу  као и Влади Републике Србије и председнику Александру Вучићу јер су обезбедили и повећали средства у овој години за финансирање оваквих пројеката.

Фото мдул.гов.рс

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/velikoj-plani-za-realizaciju-dva-projekta-148-miliona-od-ministarstva-za-lokalnu-samoupravu/

1 comment

    • VESNA on 25/04/2019 at 20:17

    SVE POHVALE NASOJ OPSTINI VELIKOJ PLANI I RUKOVODSTVU.BRAVO

Komentari su onemogućeni.