Početna » ВЕЛИМИР ИВКОВИЋ (1954-2024)

ВЕЛИМИР ИВКОВИЋ (1954-2024)

од Паланка данас
0 Коментар

У Смедеревској Паланци је у 70. години преминуо Велимир Ивковић, дугогодишњи шеф Пореске управе, интелектуалац и боем.Велимир Ивковић је дипломирани економиста рођен у Паланци од староседелачке фамилије, основну и средњу школу завршава у родном граду а потом дипломира на Економском факултету у Београду.

Цео радни век посветио је примени пореских прописа у Министарству финансија-Пореске управе филијале у Смедеревској Паланци. Након приправничког стажа, седам година је био порески инспектор јавних прихода а потом је 20 година провео као директор филијале, у пензију је отишао као руководилац групе за теренске контроле.

Као средњошколац бавио се атлетиком, велика љубав му је било голубарство као и риболов, био је и произвођач племенитих сорти винове лозе и оснивач акустичног оркестра ”Contra snake”.

За собом је оставио супругу Душицу, ћерке Данку и Ану и најомиљеније унуке Лену, Сару и Петра.

Велимир Ивковић ће бити сахрањен у понедељак 22. јануара у 12 часова на Старом гробљу у Смедеревској Паланци.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept