„VERBANO DOO“ POČINJE SA RADOM U PONEDELJAK 27. APRILA

Verbano doo je novoosnovano preduzeće u Smederevskoj Palanci u kojem ćete naći sve na jednom mestu za Vaše vozilo. Od prodaje auto delova i opreme do automehanike, od trgovine vozilima do vulkanizerskih usluga. Poslovna politika preduzeća je takva, da kakav god problem Vi imali sa vozilom mi smo u stanju da ga rešimo brzo i efikasno. Isti tretman za sve, sa potpunom transparentnošću troškova, je naša misija i ono što nas razlikuje od drugih.

Sa našim velikim kapacitetom, savremenom opremom i kadrovima smo tu da Vam pružimo najbolju moguću uslugu za sva putnička i komercijalna vozila. Za svaku popravku, otklanjanje kvara ili deo nabavljen u Verbanu dobijate odgovarajuću garanciju. Zahvaljujući tome pružamo Vam duži period bezbrižne vožnje i maksimalno uživanje u vožnji sa vašim vozilom. Garancija pokriva otklanjanje svih vrsta defekata rezultovanih našim radom. Garancija pokriva i troškove transporta vozila do našeg servisa, ukoliko je vozilo neoperativno usled kvara koji podleže garanciji.

Pored usluga za fizička lica, nudimo i održavanje vozila i voznih parkova privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, nudimo Vam posebne pogodnosti za Vašu firmu, kao na primer: dodatne popuste, odloženo plaćanje, besplatno šlepovanje do 50km, i dr. Tu smo za sve koji traže pouzdanog partnera za svoje poslovanje.

PR tekst

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/verbano-doo-pociwe-sa-radom-u-ponedeljak-27-aprila/