(ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ ТРОТОАРА И РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦЕ 20. ЈУЛИ

Радови на последњој деоници регионалног пута кроз Смедеревску Паланку, у улици 20. јула су ових дана веома интезивни. Радови на замени водоводне мреже се полако приводе крају, а предузеће Србијааутопут овог викенда треба да заврши асфалтирање тротоара. Након тога остаје пресвлачење коловоза новим слојем асфалта и обележавање и постављање саобраћајне сигнализације.

Наредних дана се најављује и благи пораст температура што ће погодовати радовима, који иначе ево данас касне већ месец дана, обзиром да је извођач радова првобитно најавио да ће радови бити готови до  5. новембра.

Такође из предузећа Србијааутопут је најављено потпуно затварање за саобраћај улице 20. јул у недељу 5. децембра у времену од 9 до 5 часова због асфалтирања коловоза. Пропуштаће се само возила хитних служби а остали саобраћај ће се одвијати кроз село Водице (поред Института за повртарство).

Подсећамо да су ови радови део реконструкције главне саобраћајнице кроз Смедеревску Паланку, од Кисељака  до раскрснице  за Азању и Младеновац у дужини од 3,4 километара чија је укупна вредност преко 200 милиона динара. Извођач радова је предузеће „Србијааутоп“, а средства је обезбедила република Србија.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-asfaltiranje-trotoara-i-rekonstrukcija-ulice-20-juli/