(ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦИ ТРГ ХЕРОЈА У ПАЛАНЦИ

Једна од изузетно фреквентних улица, чији је тротоар подсећао на бојно поље, данас (29. децембар) добија свој нови слој асфалта.

Средствима локалне самоуправе настављени су радови на санацији тротоара у улици Трг хероја тако да су екипе ПЗП Пожаревца искористиле ово суво време и данас је асфалтиран тротоар у овој улици на задовољство житеља околних зграда и локала како и на велики број паланчана који пролазе овуда свакодневно.

Поводом радова у улици Трг хероја Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је рекао:

„Данас је кренуло асфалтирање тротоара у улици Трг хероја које ће до вечерас бити завршено.Успели смо да у току радова заменимо водоводне цеви на целој дужини тротоара и поставимо нове прикључке.
У нареденом периоду одрадиће се комплетно нова лед расвета, где је већ постављена нова електро инсталација на такође целој дужини тротоара ( укупно 17 нових лед стубова) Kада временски услови буду дозволили,креће се у садњу новог дрвореда
Овај део тротоара је сигурно један од најпрометнијих у граду,годинама се причало о реконструкцији.Дочекали смо и тај дан,хвала свим грађанима на разумевању.
У 2019 годину улазимо са највећим буџетом до сада што се тиче изградњи нових тротоара, улица и комплетне путне инфраструктуре на нашој територији.“

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-asfaltiranje-trotoara-u-ulici-trg-heroja-u-palanci/