Početna » (ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЂЕНЕРАЛА ПАВЛОВИЋА У ПАЛАНЦИ

(ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ЂЕНЕРАЛА ПАВЛОВИЋА У ПАЛАНЦИ

Асфалтирањем улице Ђенерала Павловића наставља се уређење путне инфраструктуре у општини Смедеревска Паланка. Ове године великим планом уређења путева у општини предвиђено је буџетом 150 милиона динара.

од Паланка данас
0 Коментар
-Урађена је комплетна реконструкција улице Ђенерала Павловића на Влајића брду у дужини од 450 метара. Реконструкција обухвата замену старе водоводне мреже, постављање ивичњака и асфалтирање. Укупна вредност радова је око 16 милиона динара, а средства је обезбедила локална самоуправа у оквиру плана уређења путне инфраструктуре, изјавила је заменица председника општине Ђурђина Младеновић.
Она је истакла да је за ову годину предвиђено више новца за ову намену него претходне.-Одговорним руковођењем општином и општинским буџетом успели смо да определимо 30 милиона динара више за реконструкцију путева у нашој општини. И поред свих потешкоћа које смо имали у протеклом периоду , дугова који и данас пристижу на наплату успевамо да поред текућих обавеза издвајамо средства за уређење града и стварању бољих услова за живот наших суграђана, рекла је Младеновић.
Након радова у улици Ђенерала Павловића, радиће се путни правци у Баничини и Кусатку. Након тога радови ће бити настављени по приоритетима који су предвиђени великим планом за уређење путне инфраструктуре , како у градским тако и у сеоским месним заједницама.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept