(ВИДЕО) АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ СВЕТОЗАРА МАРКОВИЋА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Председник општине, Никола Вучен и начелник Подунавског округа, Небојша Павловић данас су обишли радове на асфалтирању улице Светозара Марковића у МЗ Доњи град.

Том приликом председник Вучен је рекао да локлана самоуправа две године уназад улаже средства у уређење путне инфраструктуре у све четири градске месне заједнице. -Увелико радимо на асфалтирању улица у граду у складу са нашим могућностима.

Помоћ имамо и од стране државе и Владе Републике Србије што се тиче локланих и регионалниг путева. Паланка деценијама није имала овакву помоћ државе какву сада имамо и циљ нам је да урадимо све оно што се није  радило много дуго. Све што смо започели потрудићемо се да реализујемо до краја године, истакао је Вучен у изјави за медије.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-asfaltiranje-ulice-svetozara-markovica-u-smederevskoj-palanci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Brdjanin on 28/05/2020 at 14:36

  Super. Kada će se asfaltirati ulica Darinke Radović na Vlajića brdu? Ulica Darinke Radović nalazi se na 15 metara od ove ulice. Zavedeno je da su je 3 puta do sada asfaltirali, a nisu. I dalje idem sa blatnjavom obućom na posao. Može li neko da da odgovor?

  • Lelica on 27/05/2020 at 13:37

  Kada ce se rekonstruisati deo ulice Branka Krsmanovica? Prikupljena je dokumentacija i data su obecanja odavno. Deci u toj ulici bi to najvise znacilo.

  • Strasilo on 27/05/2020 at 10:15

  A karadjordjevo naseljee je jedino naselje u palanci koje je slepo crevo ni trotoar nisu mogli da zavrse a obecano je da ce se uraditi i te glavne saobacajnice ko god da udje u karadjordevo naselje zgrozi se kolke su rupe najgora je miloja djaka i ulica do nje sve je nesto zapoceto a nista nije zavrseno pa dokle vise to naselje stalno ima problem sa vlast i predhodnom i sadasnjom i sve koje su bile niko nece da dodje i da jedno sredi ulice.

  • Aca on 26/05/2020 at 19:53

  A put (odavno to već nije) za Vatoševo za koji je predsednik Vučen obećao, javno, još prošle godine???

Komentari su onemogućeni.