(ВИДЕО) АСФАЛТИРАНА УЛИЦА ВАСЕ ПЕЛАГИЋА КОД СТАРОГ ГРОБЉА У ПАЛАНЦИ

Радови у улици Васе Пелагића приводе се крају. Данас је првим и другим слојем асфалта пресвучена ова улица која је добила потпуно нови изглед. Урађени су нови тротоари који нису раније постојали као и паркинг.

– Улица је добила потпуно нови изглед. Урадили смо нове тротоаре који пре нису постојали као и паркинг места. Ово је сада једна од лепших улица у нашем граду. Има много улица у самом граду које чекају деценијама да се реконструишу. Ако овако наставимо надам се да ћемо до краја следеће године успети да остваримо циљ који смо сами себи задали. Једно по једно, полако, Паланци враћамо сјај, изјавио је председник повереништва СНС и председник општине, Никола Вучен. Он је поред осталог истакао да надлежене у локланој самоуправи чека још много посла. – Уз велику помоћ и подршку председника Републике Србије, Александра Вучића сигуран сам да нам предстоји још много инвестиција. Идемо даље, истакао је на крају Вучен

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-asfaltirna-ulica-vase-pelagica-kod-groblja-u-palanci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Sale on 08/06/2020 at 08:26

  JEDNI IZBORI SU PROSLI, DRUGI iZBORI DOLAZE, A NEPARNA STRANA ULICE TRG HEROJA I DALJE CEKA.

  • Aca on 07/06/2020 at 15:32

  Prošle godine predsednik opštine obećao, javno, da za nekoliko dana počinje rekonstrukcija puta za Vatoševo!Novac obezbeđen! Prošli meseci i meseci… Rezultat: Ništa! Nula!

  Pre nekoliko meseci predsednik obećao, javno, da čim se ukine vanredno stanje, kreće rekonstrukcija zelene pijace! Novac obezbeđen! Vanredno stanje ukinuto 7 maja!
  Rezultat: Ništa! Nula!
  Svi ćute……Divlji Zapad!

  • Ruza Despotovic on 07/06/2020 at 11:24

  Pa kad je već reč I lošim ulicama, znamo svi i da je ulica Ljube Ristića ne samo loša već I neprohodna a u njoj de nalazi Rezervoar za vodu, pa bi takođe trebala da bude prioritet!

  • Mr-good on 06/06/2020 at 17:58

  Svakako je dobro da se nešto radi …..ali ne zaboravite ni ulice (ili puteve) koje su u jako lošem stanju, kao na primer:
  1. Cela Zlatiborska
  2. Vojvode Gligora
  3. Majora Gavrilovića
  4. Stari put za Glibovac
  5. Balkanska
  6. Kudrečka
  7. Darinke Radović
  8. Bogosava Markovića
  9. Njegoševa
  10. Put za Baničinu itd.

Komentari su onemogućeni.