Početna » БАКА ДЕСАНКА НАЈСТАРИЈА ПАЛАНЧАНКА ДАНАС НАПУНИЛА 102 ГОДИНЕ

БАКА ДЕСАНКА НАЈСТАРИЈА ПАЛАНЧАНКА ДАНАС НАПУНИЛА 102 ГОДИНЕ

У Азањској породици Ђорђевић живи пет генерација. Најстарија, гђа Десанка је рођена 25. јануара 1922. године.

Најстарија суграђанка у нашој општини, бака Десанка, живи са својом породицом у Азањи. Данас је напунила 102 године.Тим поводом њу је посетио Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка Посетили  и уручио јој симболичне рођенданске поклоне.

Бака Десанка је годте дочекала са осмехом на лицу, здрава и задовољна својим животом. Рекла је да јој никада ништа није недостајало, да је живела лепо и да старост проводи окружена својим најмилијима.

Част ми је што сам упознао баку Десанку, најстарију суграђанку, која  нам је причала о тајнама дуговечности и занимљивим тренуцима из свог живота. Следећи политику државе и Владе Републике Србије, наша општина наставиће да брине о сваком грађанину једнако, посвећујући посебну пажњу старијим суграђанима, јер су они део свог живота посветили нама. Баки Десанки желим добро здравље и да са својом породицом дане проводи у срећи и благостању, поручио је Вучен.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept