(ВИДЕО) БИЉАНА ЧЕКИЋ, ГЛАВНА ГЛУМИЦА ФИЛМА “ДАРА ИЗ ЈАСЕНОВЦА” ПОСЕТИЛА СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ

Биљана Чекић, је девојчица која је одиграла главну улогу у филму “Дара из Јасеновца” и одушевила милионе гледалаца у Србији, и широм света. Са својом породицом живи у селу Срефлије недалеко од Козарске Дубице. Данас је Биљана у пратњи свог оца Радована посетила Смедеревску Паланку. Њих су дочекали председник општине, Никола Вучен и заменик председника СО Родољуб Станимировић.

Биљана похађа осми разред основне школе. са својих 13 година она је скромна, тиха и добра девојчица. себе у будућности види као глумицу.

Из породице Чекића девет чланова се није вратило из Јасеновца. Због тога је Биљанином оцу драго што је баш његова ћерка у главној улози филма „Дара из Јасеновца“.

У центру града Биљану је дочекала Илинка Осман која је као дете преживела Јасеновац. Она је истакла да је Биљана одлично одиграла своју улогу у филму и да је филм веома важан за Србију јер говори о месту највећег страдања нашег народа.

Након посете општини и обиласку града, Биљану су дочекали вршњаци у ОШ “Олга МИлошевић” који су припремили кратку приредбу у знак добродошлиц и даривали је поклонима.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-biljana-cekic-glavna-glumica-filma-dara-iz-jasenovca-posetila-smederevsku-palanku/

1 comment

    • goca on 04/06/2021 at 19:18

    Svaka čast za izuzetno lep doček naše male /velike glumice! Sve pohvale za prelepu priredbu, odličnu organizaciju… Sreća pripada svima koji su svestni kvaliteta naših učenika, njihovih nastavnika na čelu sa direktorom… Drago mi je što je i rukovodstvo opštine podržalo i ispoštovalo, kako gošču, tako i sve prisutne, koji su od sebe dali svoj maksimum da sve protekne dostojanstveno !

Komentari su onemogućeni.