(ВИДЕО) БИЉАНА ПОПОВИЋ ИЗ ОТО ПРЕДАЛА ТУРИСТИЧКИ ПРОСПЕКТ ПАЛАНКЕ ПРЕМИЈЕРУ ВУЧИЋУ

Почео је 39. Сајам туризма у Београду који се одржава од 23. до 26. фебруара. Овај сајам, највећи у региону окупио је 1100 излагача из 59 земаља. На изложбеном простору од 30 хиљада метара квадратних  представљају се  најзначајније туристичке дестинације, туристичке организације, планине, бање, језера и градови.

Општина Смедеревска Паланка због познате финансијске ситуације не учествује на овом сајму али представници Општинске туристичке организације су на дан отварања посетили сајам како би успоставили контакте и сарадњу са другим туристичким организацијама.

Сајам је отворио премијер Србије Александар Вучић, који је након тога обишао штандове. Ту прилику је искористила Биљана Поповић из паланачке Општинске туристичке организације, да приђе премијеру Вучићу и преда му туристичку брошуру о Паланци. Поповићева је приликом разговора са премијером истакла да је он до сада више пута чуо за Паланку у неком лошем контексту и да је њена жеља била да се он упозна са нашим градом и у једном лепшем светлу. Премијер се уз осмех љубазно захвалио на поклону.

Све то су забележиле наше колеге са портала Еспресо па можете погледати снимак тренутка када Поповићева предаје проспект премијеру Вучићу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-biljana-popovic-iz-oto-predala-turisticki-prospekt-palanke-premijeru-vucicu/