(ВИДЕО) ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА У ОПШТИНИ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је у малој сали СО Смедеревска Паланка, у периоду од 9 до 13 часова  организован Дан отворених врата. У оквиру ове акције грађани су могли да разговарају са руководством општине и директорима Јавних предузећа.

По речима Топлице Пинторовића председника општине Смедеревска Паланка, одзив грађана је био добар иако је време било кишовито а данас је и многима крсна слава Ђурђевдан.

Грађани, који су дошли на пријем,  су се претежно интересовали за решавање неких уобичајених проблема који се тичу живота у граду а то су комунални и инфраструктурни проблеми.

Осим председника општине Топлице Пинторовића, данас су са грађанима наше општине разговарали и заменик председника општине, Милица Деспотовић, председник СО Смедеревска Паланка, Никола Вучен, секретар СО Данило Лабус, помоћник председника општине Небојша Павловић, чланови Опшштинског већа и вршиоци дужности директора ЈКП „Водовод“ и ЈКП „Општинска гробља“, Душан Вуковић и Драгана Ђурђевић.

Челник локалне самоуправе је за портал Паланка данас потврдио да ће се пракса Дана отворених врата наставити и у наредном периоду, како би комплетно општинско руководство могло да помогне у решавањугорућих проблема грађана Смедеревске Паланке.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-dan-otvorenih-vrata-u-opstini-smederevska-palanka/