(ВИДЕО) ДЕЈАН БОЈОВИЋ ПРОСЛАВЉЕНИ ОДБОЈКАШКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПОСЕТИО СВОЈ РОДНИ ГРАД ПАЛАНКУ И СВОЈУ ШКОЛУ ХРШ

Дејан Бојовић је српски одбојкашки репрезентативац, рођен  у Смедеревској Паланци. Бојовић је јуче посетио свој родни град и своју основну школу Херој Радмила Шишковић, и том приликом се дружио са ученицима на часу физичког васпитања.

 Овај сјајни коректор рођен 3. априла 1983. године у Смедеревској Паланци, после Црвене звезде (титула) и Војводине (Куп СЦГ), носио је дрес Олимпијакоса, Габеке из Монтикјарија и Тореја, са којим је освојио титулу 2009. године, па два Купа императора (2008. и 2013) и Трофеј Куровашики 2011. године. Дејан Бојовић је у 32 години (2015) одлучио да „окачи патике о клин”. Некадашњи репрезентативац Србије, освајач бронзе на ЕП 2005. и учесник Олимпијских игара у Пекингу, одиграо је последњи меч у дресу јапанског Тореј Ероуза, клуба у којем је провео чак седам година (од 2008)

Након сјајне спортске каријере и година проведених по свету, Бојовић се вратио у школску клупу своје ОШ ХРШ и у разговору са Недом Глишић, ученицом петог разреда, присетио се свог детињства у нашем граду и почетака спортске каријере.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-dejan-bojovic-proslavljeni-odbojkaski-reprezentativac-posetio-svoj-rodni-grad-palanku-i-svoju-skolu-hrs/