Početna » (ВИДЕО) ДИГИТАЛИЗАЦИЈА БИЛИОТЕКЕ ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ”

(ВИДЕО) ДИГИТАЛИЗАЦИЈА БИЛИОТЕКЕ ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“

од Паланка данас
0 Коментар

 

„Свет књига је најлепши свет који је човек створио. Све остало је пролазно. Споменици се руше, народи нестају, цивилизације се развијају па изумиру и после периода потпуне таме све се изнова гради. Али у свету књига се налазе редови који су свему овоме сведочили и преживели, нетакнути и свежи као онога дана када су написани. И даље дотичу срца људи, приповедајући о људима којих одавно више нема“.
Да би деца открила овај најлепши свет, наш задатак је да им заголицамо машту, да их уведемо у свет књига и отворимо им прозор ка бескрајним могућностима.

У ОП „Олга Милошевић”, ово је посао библиотекарки, које из године у годину разним начинима, такмичењима, конкурсима, мотивишу децу за долазак у библиотеку и читање.

У претходном периоду оне су успеле да дигитализују библиотеку и тако је осавремене, а себи олакшају рад и отворе нове могућности. Надамо се да ће нашим ђацима библиотека бити омиљена просторија у школи.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept