(ВИДЕО) ДОБРОТВОРНА ФОНДАЦИЈА СПЦ „ЧОВЕКОЉУБЉЕ“ ДОНИРАЛА ПО 10.000 ДИНАРА НАЈУГРОЖЕНИЈИМ ПОРОДИЦАМА У ГОЛОБОКУ

Добротворна организација Српске православне цркве „Човекољубље“ је посредством локалне самоуправе у оквиру подршке локалном становништвупогођене олујним  невременом и градом на територији општине Смедеревска Паланка уручила помоћ у за 100 социјално угрожених породица у Голобоку. Помоћ је подељена у виду поклон картица Поштанске штедионице.

Свакој породици је подељена по једна картица вредности 10.000 динара. Помоћ је намењена породицама које су корисници новчане социјалне помоћи , дечијег додатка, туђе неге и помоћи, као и социјално угроженим породицама које нису корисници ниједне од наведених помоћи.

Иначе рад Човекољубља заснован је на основним хришћанским вредностима као и на највишим стандардима водећих међународних хуманитарних организација. Основни принцип у раду је поштовање људског права на достојанствен живот, односно пружање помоћи свима онима којима је потребна, без обзира на њихово расно, полно, национално или верско опредељење. Својим радом Човекољубље тежи да активно доприноси развоју међународних професионалних стандарда и примера добре праксе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-dobrotvorna-fondacija-spc-covekoljublje-donirala-po-10-000-dinara-najugrozenijim-porodicama-u-goloboku/