(ВИДЕО) ДОДЕЛА НАГРАДА И ДИПЛОМА ТАКМИЧАРИМА НА ПРВЕНСТВУ ПАЛАНКЕ У СТРЕЉАШТВУ

У Смедеревској Паланци је, у организацији Стрељачке дружине Јасеница, одржано Првенство Паланке у стрељаштву за пионире и пионирке.

Након три кола и три викенда, које су малишани провели у стрељани, сабрани су резултати и уручене су медаље за освојена прва три места у категоријама пионири и пионирке. Такође, сви учесници су добили дипломе у знак сећања на учешће на првенству.

У категорији пионира прво место је освојио Марко Стојковић, други је био Лука Стевановић и треће место је припало Михајлу Сретеновићу.

Код пионирки прва је била Софија Вељковић, другопласирана је Аница Лукић и трећу позицију је заузела Анђела Стевановић.

Никола Марић потпредседник Стрељачког савеза Србије и Драган Доневић, селектор Стрељачке репрезентације Србије су били гости на такмичењу и они су уручили медаље и дипломе најбољим стрелцима на Првенству Паланке.

Дипломе такмичарима, за учешће, је у име Општинске управе Смедеревска Паланка уручио Драгослав Живанчевић, заменик начелника Општинске управе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/video-dodela-nagrada-i-diploma-takmicarima-na-prvenstvu-palanke-u-streljastvu/